Na putevima

 

    

 

 

 

 

 

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

 

22.10.2014.

IZVJESTAJ O STANJU NA PUTEVIMA U  06.00

OVOG JUTRA SAOBRACAJ SE NA PUTEVIMA U ZEMLJI OBAVLJA  PO MOKRIM I KLIZAVIM KOLOVOZIMA.  VOZACIMA SE SAVJETUJE  DA POSTUJU  PRAVILA SAOBRACAJA I DA VOZNJU PRILAGODE USLOVIMA NA PUTU.

NA PUTEVIMA NA KOJIMA SE IZVODE RADOVI IZMIJENJEN JE REZIM VOZNJE.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-18 DIONICA NIKSIC-PLUZINE U MJESTU VIDROVAN ZBOG RADOVA SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

NA REGIONALNOM PUTU R-1 DIONICA MOJKOVACKA ULICA U PRIJESTONICI CETINJE  ZBOG RADOVA NA REKONSTRUKCIJI SAOBRACAJ  JE    U PREKIDU ZA SVE VRSTE VOZILA. ZA VRIJEME OBUSTAVE, SAOBRACAJ CE SE ODVIJATI ALTERNATIVNIM PUTNIM PRAVCEM KROZ GRAD U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

U TOKU JE REKONSTRUKCIJA TUNELA TIVRAN NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 RIBAREVINA-BERANE. POSTAVLJENA JE PRIVREMENA SAOBRACAJNA SIGNALIZACIJA.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-18 DIONICA NIKSIC-DANILOVGRAD OD 21. DO 26. OKTOBRA 2014. GODINE ZBOG POSTAVLJANJA ZASTITNIH MREZA NA NESTABILNIM KOSINAMA DOLAZICE DO PROMJENA REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI U VREMENSKOM INTERVALU OD 08.00 DO 17.00 SATI.

NA MAGISTRALNOM PUTU PLUZINE- NIKSIC  U MJESTU DUKLO  DO 22.10.2014. GODINE SAOBRACAJ SE NA MJESTU IZVODJENJA RADOVA OBAVLJA NAIZMJENICNO JEDNOM KOLOVOZNOM TRAKOM.

NA PUTNOM PRAVCU BERANE-LUBNICE OBUSTAVLJA SE SAOBRACAJ ZA SVE KATEGORIJE VOZILA  DO 15.11.2014 GODINE SvAKOG DANA OSIM UTORKOM I SUBOTOM .

ZA VRIJEME PREKIDA ,SAOBRACAJ SE ODVIJA ALTERNATIVNIM PUTNIM PRAVCEM BERANE-DOLAC-CRNI VRH –BASTAHE –LUBNICE I OBRATNO.

NA PUTEVIMA VAN GRADSKIH SREDINA SAOBRACAJ JE UMJERENOG INTENZITETA.

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO     SU SE 22   SAOBRACAJNE     NEZGODE   U KOJIMA JE  1 OSOBA NAZALOST POGINULA 1 OSOBA JE  ZADOBILA TEZE,A 5 OSOBA  LAKSE POVREDE.

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020234999 I 063239987.