Na putevima

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

26.02.2015.GODINE 

IZVJESTAJ O STANJU NA PUTEVIMA U 12.15 IZMJENA

U VECEM DIJELU ZEMLJE SAOBRACA SE PO MOKRIM I KLIZAVIM KOLOVOZIMA NA SJEVERU SE SAOBRACA USPORENO ZBOG SNIJEGA. UCESTALI SU  ODRONI  NA DIONICAMA KOJE PROLAZE KROZ USJEKE.  MAGLA MJESTIMICNO SMANJUJE VIDLJIVOST PO KOTLINAMA I DUZ RIJECNIH TOKOVA NA SJEVERU. VOZACIMA SAVJETUJEMO OPREZNU VOZNJU I UPOTREBU ZIMSKE OPREME U SKLADU SA POSTAVLJENOM SIGNALIZACIJOM.

 DODATNA OPREZNOST JE NEOPHODNA NA DIONICAMA GDJE SE IZVODE RADOVI.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-4 DIONICA LIPCI-GRAHOVO U MJESTU DONJE KRIVOSIJE ZBOG IZVODJENJA MINERSKIH RADOVA I KAVANJA KOSINE  PROMIJENJEN JE REZIM SAOBRACAJA  SA TRI NA DVIJE KOLOVOZNE TRAKE.DOLAZICE I DO DESETOMINUTNIH PREKIDA SAOBRACAJA ZA SVE VRSTE VOZILA U TERMINU OD 10.00-11.00 I OD 15.00 DO 16.00 SATI,A PREDVIDJENO JE DA RADOVI TRAJU DO 15.05.2015 GODINE.

 ZBOG SANACIJE KLIZISTA LOKALITET KRUCE NA MAG.PUTU M-2.4 DIONICA BAR- ULCINJ  PROMJENJEN JE  REZIM SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI .  POSTAVLJENA JE   PRIVREMENA  SAOBRACAJNA  SIGNALIZACIJA .

NA REGIONALNOM PUTU MOJKOVAC-DJURDJEVICA TARA U MJESTU DOBRILOVINA ZBOG KLIZISTA SAOBRACA SE JEDNOM TRAKOM NAIZMJENICO .POSTAVLJENA JE SAOBRACAJNA SIGNALIZACIJA.

U  PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO  SE   6  SAOBRACAJNIH      NEZGODA     U KOJIMA   NIJE  BILO POVRIJEDJENIH LICA.

APELUJEMO NA UCESNIKE U SAOBRACAJU DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE ,NAROCITO OGRANICENJE BRZINE.

JOS JEDNOM PODSJECAMO VOZACE  DA JE OBAVEZNA UPOTREBA ZIMSKE OPREME U SKLADU SA POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM , A DA JE ZABRANJEN SAOBRACAJ ZA KAMIONE I SLEPERE ZA VRIJEME SNIJEZNIH PADAVINA ,NA DIONICAMA PREKO PLANINSKIH PREVOJA .

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020234999 I 063239987.