Na putevima

 

 

 

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

16.04.2014.

IZVJESTAJ O STANJU NA PUTEVIMA U 06.00 SATI

 

SAOBRACAJ SE OVOG JUTRA OBAVLJA   PO MJESTIMICNO MOKRIM KOLOVOZIMA.NA JUGU PADA SLABA  KISA, A NA SJEVERU SNIJEG.   NA DIONICAMA KOJE PROLAZE KROZ USJEKE SKRECEMO PAZNJU NA MOGUCE SITNIJE ODRONE. VOZACIMA SAVJETUJEMO DA ZBOG NAJAVLJENIH NESTABILNIH VREMENSKIH PRILIKA BUDU OPREZNI I DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU KAO I DA OBAVEZNO POSTUJU PRAVILA SAOBRACAJA.

NA PUTEVIMA  NA KOJIMA SU U TOKU RADOVI IZMIJENJEN JE REZIM VOZNJE.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-6 DIONICA VILUSI-NIKSIC U MJESTU KUSIDE U TOKU JE IZGRADNJA TRECE TRAKE. SAOBRACAJ SE OBUSTAVLJA ZA SVE KATEGORIJE VOZILA U VREMENU OD 09.00-11.00 I OD 13.00-15.00 SATI.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 KOLASIN-MOJKOVAC  ZBOG SANACIJE MOSTA “PLAŠNICA“ DOSLO JE DO PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI.

NA PUTNOM PRAVCU CETINJE –BUDVA U MJESTU BRAJICI IZVODE SE RADOVI NA  SANACIJI KOLOVOZA .UPOZORAVAJU SE UCESNICI U SAOBRACAJU NA DODATAN OPREZ I POSTOVANJE POSTAVLJENE SIGNALIZACIJE.

U TOKU JE REKONSTRUKCIJA TUNELA TIVRAN NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 RIBAREVINA-BERANE. SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

NA PUTNOM PRAVCU BERANE-LUBNICE SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

SAOBRACAJ JE UMJERENOG INTENZITETA.

 

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE  28 SAOBRACAJNIH NEZGODA U KOJIMA  JE 1 OSOBA ZADOBILA TEZE  A 1 OSOBA LAKE POVREDE.

 

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI JE SVIM GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020234999 I 063239987.