Na putevima

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

INFORMATIVNI CENTAR

PODGORICA 28,.08.2015. godine 06.00 SATI

 

OVOG JUTRA SAOBRACAJ SE OBAVLJA NESMETANO. VREMENSKI USLOVI ZA VOZNJU SU POVOLJNI ALI SE IPAK VOZACIMA SE SAVJETUJE DA VOZNJU I BRZINU KRETANJA PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU I DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE.PO KOTLINAMA I DUZ RIJECNIH TOKOVA MAGLA SMANJUJE VIDLJIVOST,

 

U MJESTU SLIJEPAC MOST NA PUTU MOJKOVAC-BIJELO POLJE  SAOBRACAJ   SE OBAVLJA JEDNOM TRAKOM NAIZMJENICNO UZ SEMAFORSKU SIGNALIZACIJU.

 ZBOG REKONSTRUKCIJE RASKRSNICE NA MAG PUTU SCEPAN POLJE -PLUZINE LOKALITET PLUZINE PROMJENJEN JE REZIM SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI UZ POSTAVLJENU SEMAFORSKU SIGNALIZACIJU

 

ZBOG KLIZISTA,JEDNOM TRAKOM NAIZMJENICNO SAOBRACA SE NA REGIONALNOM PUTU MOJKOVAC-DJURDJEVIĆA TARA U MJESTU DOBRILOVINA .POSTAVLJENA JE SAOBRACAJNA SIGNALIZACIJA.

ZBOG REKONSTRUKCIJE MOSTA U VIRPAZARU  DOCI CE DO PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA NA REGIONALNOM PUTU R-16 KROZ VIRPAZAR,A ODOBRAVA SE I POSTAVLJANJE PRIVREMENE SAOBRACAJNE SIGNALIZACIJE NA MAG.PUTU M-2 DIONICA PETROVAC-VIRPAZAR.PJESACI I PUTNICKA VOZILA MOGU KORISTITI POSTAVLJENI MONTAZNI PONTONSKI MOST KROZ VIRPAZAR,A VOZILA UKUPNE MASE DO 7T ALTERNATIVNI  LOKALNI PUT BOLJEVICI,LIMLJANI,GLUHI DO I NOVO NASELJE.

OD 01.07.2015 GODINE DO 01.09.2015 GODINE ZABRANJUJE SE SAOBRACAJ TERETNIH MOTORNIH VOZILA CIJA NAJVECA DOZVOLJENA MASA PRELAZI 7.5 TONA NA SLJEDECIM DJELOVIMA MAGISTRALNIH PUTEVA

BIOCE-KOLASIN-MOJKOVAC  PODGORICA-SOTONICI-PETROVAC

GP DEBELI BRIJEG-H.NOVI-KOTOR-BUDVA-BAR-GP SUKOBIN I

PODGORICA-CETINE-BUDVA

ZABRANA SE ODNOSI NA SVAKI DAN U SEDMICI U VREMENU OD 17.00 DO 22.00 SATA.

ZABRANA SE NE ODNOSI NA VOZILA SA PRAVOM PRVENSTVA PROLAZA,VOZILA ZA ODRZAVANJE PUTEVA I PTT INSTALACIJA,VOZILA ZA POMOC NA PUTU ,SPECIJALNA VOZILA ZA PREVOZ BETONA I ASFALTNE MASE KAO I HLADNJACE KOJE PREVOZE LAKO KVARLJIVU ROBU. 

RADI ODRZAVANJA BRDSKO-BRZINSKE TRKE "kup PLJEVLJA 2015" DANA 29 I 30 AVGUSTA 2015 GODINE ODOBRAVA SE OBUSTAVA SAOBRACAJA OD 11,00 DO 15,00 SATI ZA SVE VRSTE VOZILA NA REGIONALNOM PUTU R-3 DIONICA PLJEVLJA-CEMERNO. 

 

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO    SE  7 SAOBRACAJNIH  NEZGODA U   KOJIMA  SU 2 OSOBE ZADOBILE TEZE POVREDE.

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI JE GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020234999 I 063239987.