Na putevima

 

    

 

 

 

 

 

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

01.11.2014.

IZVJESTAJ O STANJU NA PUTEVIMA U  06.00

U VECEM DIJELU ZEMLJE SAOBRACA SE UZ POVOLJNE USLOVE ZA VOZNJU, I UZ UMJERENU FREKVENCIJU VOZILA NA PUTEVIMA VAN GRADSKIH SREDINA.  MOGUCA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA NA DIONICAMA KOJE VODE DUZ KLISURA I USJEKA.VOZACIMA SAVJETUJEMO DA VOZE OPREZNO I POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE.

ZBOG ODRZAVANJA BRDSKE AUTO TRKE *KUP CRMNICE 2014* 01. I 02. NOVEMBRA 2014. GODINE U VREMENU OD 10.00-15.00 SATI DOCI CE DO PREKIDA SAOBRACAJA NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 DIONICA PETROVAC-VIRPAZAR.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-18 DIONICA NIKSIC-PLUZINE U MJESTU VIDROVAN ZBOG RADOVA SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

NA REGIONALNOM PUTU R-1 DIONICA MOJKOVACKA ULICA U PRIJESTONICI CETINJE  ZBOG RADOVA NA REKONSTRUKCIJI SAOBRACAJ  JE    U PREKIDU ZA SVE VRSTE VOZILA. ZA VRIJEME OBUSTAVE, SAOBRACAJ CE SE ODVIJATI ALTERNATIVNIM PUTNIM PRAVCEM KROZ GRAD U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

U TOKU JE REKONSTRUKCIJA TUNELA TIVRAN NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 RIBAREVINA-BERANE. POSTAVLJENA JE PRIVREMENA SAOBRACAJNA SIGNALIZACIJA.

NA PUTNOM PRAVCU BERANE-LUBNICE OBUSTAVLJA SE SAOBRACAJ ZA SVE KATEGORIJE VOZILA  DO 15.11.2014 GODINE SvAKOG DANA OSIM UTORKOM I SUBOTOM . ZA VRIJEME PREKIDA ,SAOBRACAJ SE ODVIJA ALTERNATIVNIM PUTNIM PRAVCEM BERANE-DOLAC-CRNI VRH –BASTAHE –LUBNICE I OBRATNO.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 DIONICA BERANE –ROZAJE ZBOG SANACIJE MOSTA TMUSICI DOLAZI DO  PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI.

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO   SE 14   SAOBRACAJNIH      NEZGODA    U KOJIMA JE 8 OSOBA ZADOBILO  LAKE POVREDE.