Na putevima

 

 

 

 

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

              25.04.2014.

              IZVJESTAJ O STANJU NA PUTEVIMA U 06.00 SATI

OVOG JUTRA  SE NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACAJ  OBAVLJA  PO MJESTIMICNO MOKRIM I KLIZAVIM   KOLOVOZIMA. VIDLJIVOST  SMANJENA PO KOTLINAMA U SJEVERNIM PREDJELIMA. NA  DIONICAMA KOJE PROLAZE KROZ USJEKE SKRECEMO PAZNJU NA MOGUCE SITNIJE ODRONE. VOZACIMA SAVJETUJEMO DA  BUDU OPREZNI I DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU KAO I DA OBAVEZNO POSTUJU PRAVILA SAOBRACAJA.

NA DIONICAMA GDJE SE IZVODE RADOVI NEOPHODNA JE DODATNA PAZNJA I POSTOVANJE SAOBRACAJNE SIGNALIZACIJE.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-6 DIONICA VILUSI-NIKSIC U MJESTU KUSIDE U TOKU JE IZGRADNJA TRECE TRAKE. SAOBRACAJ SE OBUSTAVLJA ZA SVE KATEGORIJE VOZILA U VREMENU OD 09.00-11.00 I OD 13.00-15.00 SATI.

NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 KOLASIN-MOJKOVAC  ZBOG SANACIJE MOSTA “PLAŠNICA“ DOSLO JE DO PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI.

U TOKU SU RADOVI NA SANACIJI KOLOVOZA NA PUTNOM PRAVCU CETINJE –BUDVA U MJESTU BRAJICI.UPOZORAVAJU SE UCESNICI U SAOBRACAJU NA DODATAN OPREZ I POSTOVANJE POSTAVLJENE SIGNALIZACIJE.

ZBOG  REKONSTRUKCIJE  TUNELA TIVRAN NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 RIBAREVINA-BERANE, SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

NA PUTNOM PRAVCU BERANE-LUBNICE SAOBRACAJ SE OBAVLJA U SKLADU SA PRIVREMENO POSTAVLJENOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM.

SAOBRACAJ JE UMJERENOG INTENZITETA.

U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE  19  SAOBRACAJNIH NEZGODA U KOJIMA SU 4 OSOBE  ZADOBILE  LAKSE POVREDE.

APELUJEMO NA  VOZACE DA BUDU PAZLJIVIJI I POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE ,NAROCITO OGRANICENJE BRZINE.

 

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI JE SVIM GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020234999 I 063239987.